Львів’ян закликали «аж» один день масово зайнятися спортом

12:08 13 вересня 2013 р.

Фото до новини

Хоч користі від цього ритуального «дару волхвів» - як кіт наплакав...

14-го, як і кожної другої суботи вересня у попередні роки, львів’яни протягом «аж» одного дня масово займатимуться спортом. Бо впродовж нього в Україні відзначають День фізичної культури та спорту.

Відтак прес-служба Львівської міської ради переповіла такі принагідні нагадування начальника управління молоді, сім’ї та спорту Володимира Шнайдера: «Завжди в цей день у нашому місті відбуваються цікаві спортивні змагання, забави, майстер-класи тощо. Кожен мешканець Львова має змогу вибрати змагання з того чи іншого виду спорту та поспостерігати за спортивними баталіями, а гості нашого міста можуть вкотре переконатися в тому, що Львів – не тільки культурна столиця України, а й спортивна столиця».

Тож  14 вересня з 13.00 год. до 17.00 год. у Львові на площі перед пам’ятником Івану Франку заплановане спортивне свято, під час якого демонструватимуть своє вміння спорстмени, які спеціалізуються в самбо, дзюдо, бокс, айкідо, кунг-фу, настільний теніс, флорбол, художній гімнастиці, спортивних танцях тощо. Обяцяють також навчити бажаючих тим прийомами, якими володіють.

Але оскільки вересень цьогоріч у Львові, як і майже завжди, - дощовий, то участь у ньому можуть взяти, звісно ж, далеко не всі ті, хто охоче прийшли б в іншу пору року. А тому запланована на суботу акція таки здатна стати ритуальним «даром волхвів», користі від котрої - як кіт наплакав...

Тож чи не пора нарешті популяризувати спорт та й взагалі здоровий спосіб життя не тільки принагідно до «профільної» дати? Втім, нагадаємо також, що сьогодні, 13 вересня, львів'ян запрошували взяти участь у спортивній руханці на площі Ринок перед входом у міськраду.

dailylviv.com

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів