Львівський прикордонник здобув «золото» на змаганнях для ветеранів та військових США

13:52 11 березня 2024 р.

Фото до новини

У змаганнях з велоспорту брали участь двоє українців, серед яких був прикордонник Сергій Дубов.

Про це повідомило Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон, пише DailyLviv.com.

Заїзд був спільним на 20 км. У категорії С5 (для учасників з травмами кінцівок) Сергій Дубов виборов «золото». В загальному порядку він приїхав п’ятим.

Сергій Дубов зараз проходить службу в Львівському прикордонному загоні. Початок повномасштабного вторгнення росіян зустрів в Маріуполі. 24 березня 2022 року позиції, де був Сергій, обстріляли артилерією, тоді Сергій втратив руку. Його евакуювали у шпиталь на «Азовсталі». Про свою мотивацію написав: «Для мене спорт – це життя. Не всі розуміють цей зв’язок, адже спорт – це інтенсивні навантаження, які можуть супроводжуватися болем. Але в цьому і вся суть. Поки ми відчуваємо біль, поки долаємо перешкоди, поки намагаємося вдосконалювати себе, ось тоді і відчувається биття нашого серця і реальне життя».

Читайте також: Pokrova Lviv AMP здобула «срібло» на турнірі у Польщі

«United States Air Force Trials 2024» – це внутрішні змагання для ветеранів та військових США, які отримали травми, поранення або захворювання під час військової служби. Цього року організатори «United Air Force Trials 2024» запросили долучитися до відбіркових змагань й українську команду. Змагання проходять з 04 по 16 березня 2024 року у м. Лас-Вегас, штат Невада, США.

Змагання «United States Air Force Trials 2024» в Україні організовано Мінветеранів спільно з бюджетною установою «Український ветеранський фонд», громадською організацією «Повернись живим!», Центром стратегічних комунікацій «Стратком Україна» та громадською організацією «Ігри Інвіктус Україна».

Читайте також: Медалістів Ігор Нескорених зі Львівщини нагородили грошовими преміями

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів