Львівські ватерполісти привертали до себе увагу, з'явившись біля оперного театру в плавках (відео)

14:38 10 липня 2015 р.

Фото до новини


Фото: prosport.tsn.ua

Гравці львівського «Динамо» запросили глядачів на фінал Кубку України-2015 з водного поло.

Сьогодні, 10 липня, центром Львова розгулювали у плавках та шапочках ватерполісти львівського «Динамо», які також проїхалися в травмаї. Щоправда, у громадський транспорт спортсмени зайшли у халатах.

А поблизу фонтану біля оперного театру ватерполісти провели короткий спаринг. Однак у воду хлопці не занурювалися – нині у Львові не спекотно, а перед фіналом Кубку хворіти гравцям не можна.

Перехожі трохи дивувались майже оголеним хлопцям, але охоче з ними фотографувались. Гравець команди Андрій Коноварт пояснив: «Ми хочемо популяризувати спорт серед молоді, зокрема, водне поле. Здоровий спосіб життя пропагувати молоді, щоб розвивалась здорова нація».

Про це повідомили сьогодні, 10 липня, на сайті «Проспорт». Натомість на «Телеканалі новин «24» розповіли в п’ятницю:

«Львівські вотерполісти доволі оригінально запрошували глядачів відвідати матчі Кубка України. Спортсмени певні – після незвичної акції їхніх фанатів значно побільшає.

У Львові місцеві вотерполісти буквально у плавках пішли в народ, так хотіли завоювати прихильність нових фанів. Зізнаються – мріють про таку підтримку як у Європі, тому у боротьбі за глядача обрали і закордонні методи.

Отримати запрошення від вотерполістів могли і пасажири львівських трамваїв. Перехожим атракція сподобалась. Дехто одразу пообіцяв поповнити лави вболівальників львівського «Динамо».

Та як не крути – вотерполістів манить до води. Не в басейні, то хоч біля фонтану. Наприкінці своєї акції хлопці перепасовувались просто біля Оперного театру».

Про це повідомили сьогодні, 10 липня, на «Телеканалі новин «24».

Як інформував «Щоденний Львів», упродовж 10-12 липня у відкритому басейні навчально-спортивної бази літніх видів спорту міністерства оборони України на вулиці Клепарівській, 39 у Львові вже другий рік поспіль боротимуться за Кубок України з водного поло серед чоловічих команд.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів