Львівські Карпати попрощалися з вболівальниками

19:13 21 листопада 2020 р.

Фото до новини

Цього року футболісти вже не гратимуть, а їхні прихильники відпочинуть від поразок. Особливо - нинішньої у Львові

Інформаційний центр "Карпати" скупо описав домашню поразку львів'ян з рахунком 0:5 від футболістів з Ужгорода. Про це інформує DailyLviv.

ДРУГА ЛІГА, ГРУПА «А» 2020/2021. 12 ТУР

«Карпати» (Львів) – ФК «Ужгород» - 0:5

21 листопада. Львів. Стадіон «Україна»

Арбітр – Максим Фірсов (Рівне)

Асистенти арбітра: Володимир Бамбурак (Чернівці) та Владислав Дрикін (Рівне)

Четвертий арбітр – Олександр Кальонов (Львів)

Спостерігач арбітражу – Олександр Троцюк (Луцьк)

«КАРПАТИ»: Горох, Даніловський, Калинчук, Слива, Береза (Слічний, 75), Панчишин, Степанчук (Підгурський, 46), Стень (Іванюк, 80), Лісовик, Раделицький (Сущак, 55), Гудзінський.

Запасні: Сасс, Савчук, Назарчук, Шостак. 

Головний тренер – Любомир Вовчук.

«УЖГОРОД»: Готра, Чонка (Тищук, 70), Машталір, Пуканич, Ряшко, Вагін, Федак, Беца, Сартіна, Шкіндер, Скотаренко (Ференцик, 70).

Запасні: Шеремета, Дуран, Капустей, Минайленко, Повхан.

Головний тренер – Володимир Васютик.

Голи: Пуканич, 1, Чонка, 60, Ряшко, 63, Тищук, 77, Беца, 80

Попередження: Степанчук, 13, Береза, 73, Слічний, 80, Іванюк, 90+2 - Федак, 56, Ференцик, 79, Капустей, 85

На заключний поєдинок року «Карпати» вийшли практично без змін у складі в порівнянні з недавньою грою проти «Оболоні-2», яка відбулася у вівторок. Єдиний виняток – заміна Назара Сущака на Романа Лісовика. Оптимальний склад виставив і Володимир Васютик – ужгородці підійшли до матчу без втрат.

Гості відкрили рахунок вже на 19-й секунді. На завершальній стадії дещо спонтанної атаки опинився 37-річний Адріан Пуканич, який з близької відстані переправив м’яч у сітку. «Леви» відповіли на 7-й хвилині – Олег Береза класною передачею запустив на хід Юрія Раделицького. Форвард «Карпат» звільнився від опіки Дмитра Сартіни і пробив з гострого кута – кіпер «Ужгорода» Михайло Готра все контролював. 

Решта тайму не була насиченою гольовими нагодами, проте сам футбол був доволі інтенсивним. Команди швидко розігрували свої атаки і м’яч практично не затримувався біля воріт. У «зелено-білих» активністю відзначався лівий фланг, де непогано комбінували Береза та Сергій Стень. Саме останній двічі пробивав під завісу першої половини гри. Однак удари карпатівця виявилися неточними. 

Після перерви перевага «Ужгорода» стала тотальною, і вони ще чотири рази відзначилися у воротах Валентина Гороха. Спочатку після пасу Пуканича забив Юрій Чонка. Через три хвилини потужно під перекладину пробив Віктор Ряшко. Згодом пас з лівого флангу Стефана Федака замкнув Павло Тищук. А крапку в матчі поставив Василь Беца.

За сім з половиною годин гри футболісти Руху не забили жодного гола

У жеребкуванні футбольна збірна України матиме більше шансів, ніж на полі у Швейцарії

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів