За сім з половиною годин гри футболісти Руху не забили жодного гола

13:06 21 листопада 2020 р.

Фото до новини

Гравці друголігових Карпат не забивають у ворота суперників упродовж шести годин.

Учора львівський "Рух" (той, що з Винників) зіграв унічию на стадіоні "Арена Львів" з "Маріуполем" - 0:0. 

Це був 10-й матч «Руху» в Українській прем’єр-лізі: 5 нічиїх і 5 поразок, 5 очків. 

П'ятий матч гравці "Руху" не можуть забити гол у ворота суперника - 450 "сухих" хвилин або 7 з половиною години. 

Безвиграшна клубна антирекордна серія «Руху» в усіх турнірах з 23-го серпня триває впродовж 11 ігор: 5 нічиїх і 6 поразок.

Про це повідомляє сайт "Руху". 

"Рух" перебуває на передостанньому - 13-му- місці турнірної таблиці УПЛ. А на останньому - ПФК "Львів", що має 4 очки. Щоправда, "Львів" зіграв на два матчі менше, ніж "Рух" (8) і теоретично може обійти земляків. На відміну від "Руху" команда "Львів" уже здобула бодай одну перемогу в УПЛ. Завтра, 22 листопада, "Львів" зіграє на виїзді у Чернігові з місцевою "Десною", яка після 9 матчів йде на четвертому місці в УПЛ з 16-ма очками. Лідирують в УПЛ: київське "Динамо" - 20 очків, "Шахтар" - 19, "Ворскла" - 16. 

Тим часом львівські "Карпати", які ще торік виступали в УПЛ і безславно покинули прем'єр-лігу, змагаються тепер аж у другій лізі українського футболу. Причому роблять це настільки невдало, що посідають аж 13-е, передостаннє місце, набравши після 10 матчів лише 4 очки. А якщо вже не брати до уваги команду "Калуш" з міста Калуша Івано-Франківської області, яку обнулили у турнірній таблиці другої ліги через те, що команда кілька днів тому знялася з цього турніру, то львівські "Карпати" - фактично на останньому місці. Такого фіаско бренд футбольних "Карпат" ще не мав у всій своїй історії. 

Сьогодні львівські "Карпати" зіграють вдома з командою "Ужгород" (5-е місце, 16 очків). Матч розпочнеться о 14.00 і дуже палкі вболівальники можуть переглянути відеотрансляцію гри на каналі YouTube. ФК «Ужгород» було засновано у 2015 році. Команда двічі здобула титул чемпіона Закарпатської області, а також оформила дві перемоги в кубку області. Влітку 2019-го клуб отримав професійний статус і заявився у Другу лігу. У прем’єрному сезоні ужгородці фінішували на десятій позиції. 

Нагадаємо, перед цим матчем "Карпати" у чотирьох поєдинках не забили жодного гола у ворота своїх суперників. 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів