Львівські «Карпати» не зуміли перемогти без Гонсалеса

20:20 23 квітня 2019 р.

Фото до новини


Фото: fckarpaty.com

«Карпати» вийшли на матч проти одеситів «Карпати» вийшли без головного тренера – Фабрі Гонсалес, у зв’язку зі смертю матері, вимушено полетів до Іспанії.

Аби підтримати коуча, команда вийшла на поле у спеціальних футболках з написом «Співчуваємо, Містере...» українською та іспанською мовами.  Щодо складу, то порівняно із попередніми поєдинками, він дещо змінився.

До стартової обойми повернулися Понде та Ді Франко, а от Йоди не виявилося навіть в запасі. Разом із Нестеровим у захисті діяли Ковтун та Сандохадзе, Кльоц і Онгла склали пару в центрі поля, а Мякушко зі Сливою розділили фланги. Попереду діяла звична для початку сезону трійка: Швед, Понде, Ді Франко. 

Уболівальники «Карпат» добре пам’ятають феєричну перемогу команди в Одесі, яка стала найрезультативнішою в сезоні. Тоді «леви» забили швидкий м'яч, який поклав початок серії з п’яти голів. Сьогодні ж команда не потішила взяттям воріт в першому таймі.

Можливо тому, що цього разу одесити більш злагоджено грали в обороні. Все ж на екваторі тайму карпатівці мали шанс забити. Отримавши передачу від Онгли, Швед увірвався до карної зони гостей, віддав розрізну передачу в центр, де знаходились Мякушко та Ді Франко, втім жоден з них не зміг відправити м’яча до сітки.

Після цього Швед пробував самостійно пробити ворота Кожухаря, але м’яч оминув ворота, пролетівши поруч зі стійкою. «Чорноморець» практично не давав роботи Кучинському. Лише під кінець тайму гості створили небезпечний момент – Вільхамссон прострілив вздовж воріт, але ніхто з партнерів не замкнув удар і круглий успішно покинув межі поля.

По перерві ситуація кардинально не змінилася: «Карпати» контролювали м’яча та активно атакували, а «моряки» продовжували тримати оборону. Уже на початку другого тайму «зелено-білі» мали гольовий момент: Мякушко пробив штрафний – Кожухар відбив перед собою. Добивати міг Ковтун, але в боротьбі захисник втратив м’яча, змарнувавши чергову нагоду. Під кінець матчу знову нагадав про себе нападник одеситів Вільхамссон, небезпечно пробивши з меж штрафного – м’яч пролетів поруч зі стійкою.

«Карпати» – «Чорноморець» – 0:0

25-й тур. 23 квітня, 18:00. Львів, стадіон «Україна». 1663 глядачі. Сонячно. +17°

Арбітр – Микола Балакін (Київ).

«Карпати»: Кучинський, Сандохадзе, Нестеров, Ковтун, Мякушко, Кльоц (Дебелко, 83), Онгла, Слива (Гуцуляк, 57), Ді Франко, Понде (Мендес, 61), Швед.

Запасні: Пеньков, Бусько, Папа, Лях.

Помічник головного тренера – Пабло Вільяр Феррейро.

«Чорноморець»: Кожухар, Трубочкін, Рижук, Грачов, Норенков, Бабенко, Мусолітін, Танчик, Морозенко (Коваль, 60), Аржанов (Хамелюк, 62), Вільхамссон (Чорній, 90+1).

Запасні: Літовченко, Остапенко, Семенів, Павлов.

Головний тренер – Ангел Червенков.

Попередження: Мендес, 88, Ді Франко, 90 – Танчик, 40, Грачов, 43, Морозенко, 51.

Усе це розповіли в інформаційному центрі «Карпат».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів