Львівська гімнастка Христина Погранична виборола у Китаї три нагороди

18:32 31 липня 2023 р.

Фото до новини

Це сталося у китайському місті Ченду на Всесвітній літній Універсіаді.

Про це інформує пресслужба ЛОВА, пише Dailylviv.com.

У китайському місті Ченду триває Всесвітня літня Універсіада. Студентську збірну України представляє 61 спортсмен. Вони змагаються у 10 видах спорту. Нагороду для нашої країни вже виборола львів’янка Христина Погранична.  

20-річна спортсменка здобула срібну медаль у багатоборстві в індивідуальній першості. Христина є студенткою Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького та Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського.

Тренує спортсмену заслужена тренерка України Ірина Руда. Художню гімнастику дівчина опановує у Комплексній дитячо-юнацькій спортивній школі імені Дмитра Сидорука. Христина також кваліфікувалася до всіх фіналів, які відбуваються сьогодні. В індивідуальній вправі з обручем Христина вже виборола золото. Вона також посіла перше місце в індивідуальній вправі зі стрічкою.

Срібну нагороду учора також виборола збірна команда в групових вправах у багатоборстві. Призерками Універсіади стали Дар'я Щербакова, Марта Борис, Анастасія Пташник, Дарія Іваник, Ніколь Красюк, Діана Довганюк.   Марта та Анастасія представляють Львівський державний університет імені Івана Боберського а Дарія – Львівський національний університет імені Івана Франка.  Сьогодні дівчата також вибороли третє місце в групових вправах з 5 обручами. 

Зауважимо, загалом на змаганнях борються за нагороди приблизно 7 тисяч учасників зі 115 країн світу. Вони представляють 900 університетів. У 18 видах спорту розіграють 269 комплектів медалей.

Львівська гімнастка виборола чотири медалі на міжнародному турнірі

Львів’янка стала призером змагань за Кубок України

Львів’янка здобула нагороди етапу «Grand Prix Brno»

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів