Львів відстає від Руху

21:56 8 серпня 2021 р.

Фото до новини

У 3-му турі УПЛ 2021/22 ФК "Львів" у Полтаві програв "Ворсклі" - 1:4.

Ворскла у третьому поспіль домашньому поєдинку зустрічалась зі Львовом. Підопічні Анатолія Безсмертного у чемпіонаті 2021/22 стартували з розгромної поразки Шахтарю (0:3) та нічиєї з Маріуполем (1:1). Про це повідомив Футбол24, пише  Dailylviv.com.

На 2-й хвилині полтавці розіграли непогану комбінацію на правому фланзі – Пердута навісив у штрафний майданчик, а Кане потужним ударом у ліву дев'ятку замкнув – 1:0. А на 11-й хвилині Кане головою прокинув до воротарського, і Романчук, який у підкаті намагався вибити м'яч, тільки допоміг Тіллю вийти віч-на-віч із голкіпером – 2:0. Шоковані львів'яни відчайдушно намагались відквитати хоча б один гол, але натомість пропустили ще раз – Тілль віддав ювелірну передачу у карний на Степанюка, який другим дотиком холоднокровно прошив голкіпера.

У другому таймі на 69-й хвилині захист львів'ян знову провалився, й дубль до свого активу записав Степанюк – йому вдруге асистував Тілль.

Уже на закінчення поєдинку спрацювала одна із замін Безсмертного – гол престижу забив Довгий, який ударом з лінії штрафного майданчика низом поклав м'яч під праву стійку. Фінальний свисток зафіксував нищівну поразку Львова – 1:4.

Таким чином у Львова одне очко після трьох турів, а у Руху - три.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів