Гандбольна драма у Словаччині на користь львів'янок

23:05 21 листопада 2021 р.

Фото до новини

Львівська "Галичанка" у надзвичайно драматичному протистоянні зі словацькою "Ювентою" виходить до 1/8 фіналу кубка ЄГФ.

Про це повідомило відділення НОК України у Львівській області, пише Dailylviv.com

Украй важким виявився повторний матч 1/16 фіналу Кубка Європейської гандбольної федерації (ЄГФ) для львівської "Галичанки", який вона провела у словацькому місті Міхаловце проти місцевої "Ювенти". Перший матч у Львові 14 листопада завершився перемогою "Галичанки" з різницею в 5 м'ячів - 27:22. Сьогодні словацька команда відіграла 4, перемігши 22:18. Відтак, у наступний раунд за підсумком двох матчів виходить українська команда.

"Галичанка" провально розпочала матч-відповідь. У проміжку між 4 і 14 хвилинами львівські гандболістки не закинули жодного м'яча у ворота суперниць, зате пропустили 6 і рахунок став 7:1 на користь "Ювенти". Далі "галичанки" трохи заспокоїлись і почали наздоганяти суперниць. На перерву команди пішли за рахунку 11:8 на користь "Ювенти".

У другому таймі продовжилось дуже складне і нервове протистояння. До останніх хвилин зустрічі не було зрозуміло, яка з команд завершить двоматчеву битву на свою користь. За 5 хв до кінця зустрічі рахунок був 22:18 на користь місцевих гандболісток. І він так і не змінився до фінальної сирени. Один із ключових моментів стався на 27-й хвилині другого тайму, коли Вікторія Салтанюк відбила 7-метровий. "Ювента" в останній атаці таки закинула м'яч, але це сталося за мить після фінальної сирени.

Львівська «Галичанка» потрапляє у чвертьфінал Єврокубку з гандболу

Львівська «Галичанка» здобула Кубок України й отримала орден

Львівська «Галичанка» вчетверте здобула Суперкубок

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів