Представники Львівщини увійшли до комісій НОК України

14:00 19 лютого 2019 р.

Фото до новини


Фото: noc.lviv.ua

На першому засіданні новообраного виконкому Національного олімпійського комітету України на чолі з Сергієм Бубкою затвердили новий склад комісій, їх голови та персональний склад дорадчих органів НОК на термін 2019-2022 років.

Про це повідомили у львівському обласному відділенні Національного олімпійського комітету України, де також розповіли: «Голова відділення НОК України у Львівській області Юрій Турянський очолив одну із 18 комісій – «Спорт для всіх». Загалом Варто у персональних складах комісій НОК України працюватимуть п’ятеро представників Львівщини».

«Зокрема Юрій Турянський увійшов також до складу комісії «Преса та комунікації», заступник голови відділення, ректор ЛДУФК імені Івана Боберського Євген Приступа – до складу комісії «Спорт та навколишнє середовище», заступник голови – відповідальний секретар відділення Оксана Вацеба буде представлена в трьох комісіях – «Закордонне українство», «Осередки НОК», «Олімпійська освіта та культура», член виконкому відділення, учасник І Зимових юнацьких Олімпійських ігор 2012 року в Інсбруку та ХХІІ Зимових Олімпійських ігор 2014 року в Сочі з гірськолижного спорту, член НОК України Дмитро Мицак з Борислава виконуватиме функції заступника голови комісії атлетів і працюватиме разом з проф. Євгеном Приступою в комісії «Спорт та навколишнє середовище». Олімпійський чемпіон зі Львова, член НОК України гімнаст Богдан Макуц увійшов до Ради Асоціації олімпійців України», – поінформували також у львівському обласному відділенні НОК України.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів