Львівська «Галичанка» вп'яте поспіль стала чемпіоном України

09:45 27 квітня 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/evgeny.kraws.1

Львівська «Галичанка» перемогла в останньому матчі регулярного чемпіонату України з гандболу головного суперника – ужгородські «Карпати» – з рахунком 32:22, відтак, вп'яте поспіль виборола золоті медалі Суперліги.

Матч не мав впливу на турнірне становище команд – підопічні Віталія Андронова настільки відірвалися від переслідувачів, що виходили на гру у статусі чемпіона, закарпатські гандболістки – «срібні» призери. Проте, матчі між лідерами українського жіночого гандболу завжди бойові та принципові.

Господаркам вдався старт матчу, вони буквально шокували суперниць бажанням перемогти. Та й «домашні стіни», а також  вболівальники допомагали.

За перші 15 хвилин гри гостям вдалося забити лише один (!!!) м'яч проти 12- ти у львів’яннок. Надалі закарпатським гандболісткам вдалося вирівняти гру, проте відіграти відставання не вдалося. Навіть, не зважаючи на те, що на завершення гри тренери львів'янок разом з капітаном команди Наталею Савчин виставили комплект юних «дублерок».

Гандболістки «Галичанки» стали третьою львівською командою-чемпіоном. У цьому сезоні «золото» для міста Лева вже завоювали «Барком-Кажани» (волейбол) та «Лемберг» (флорбол). У футзальної «Енергії» та ватерпольного «Динамо» ще є час.

Про це повідомив на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook» журналіст Євген Кравс, який також опублікував фоторепортаж.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів