Футболістки «Львова» зіграли за молодіжну збірну України

13:30 10 квітня 2019 р.

Фото до новини


Фото: pfclviv.com

Футболістки ПФК «Львів» Романа Лукач, Соломія Куп’як та Людмила Куніна взяли участь у переможному матчі молодіжної жіночої збірної команди України в еліт-раунді чемпіонату Європи 2019 року в Норвегії.

«Синьо-золоті левиці» допомогли «синьо-жовтим» у матчі третього туру групового турніру еліт-раунду Євро-2019 здобути вольову перемогу над командою Північної Ірландії. Незважаючи на пропущений гол у першому таймі, підопічні Наталії Зінченко зібралися з силами і переломили хід зустрічі, вигравши у суперників з рахунком 4:2.

Лукач та Куп’як відіграли повний матч, а Людмила Куніна отримала 78 хвилин ігрового часу від тренера. Українки зуміли зрівняти рахунок у матчі у результаті гольової передачі Куп’як на початку другого тайму, яка асистувала Надії Куніній.

Звитяга над командою Північної Ірландії стала єдиною для українок у міні-турнірі еліт-раунду, до цього «синьо-жовті» зазнали поразок від команд Данії (0:6) та Норвегії (1:7). Збірна України посіла третє місце у п’ятій групі і не зуміла потрапити до фінальної частини континентальної першості 2019 року.

Про це повідомили в інформаційній службі «Львова».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів