Фоменко назвав 25 гравців, які протистоятимуть збірній Франції 15 листопада у Києві

15:34 5 листопада 2013 р.

Фото до новини


Фото: golosukraine.com

У двох матчах - Україна − Франція 15 листопада та Франція − Україна 19 листопада - вирішиться доля путівки на чемпіонат світу 2014 року у Бразилії.

У списку 25 гравців, викликаних на матчі проти збірної Франції, стало на одного динамівця більше: дебютант «синьо-жовтих» Сергій Сидорчук доповнив представництво столичного клубу до шести гравців. Таким чином,  «Динамо» зрівнялося за числом гравців у збірній із «Дніпром». «Шахтар» зберіг свою п’ятірку, а «Металіст» - дует представників. Втратили представництво у національній команді два південних клуби −  «Чорноморець» і «Севастополь».  Як і місяць тому,  по одному гравцеві до національної команди відряджають львівські «Карпати»,  донецький  «Металург», полтавська  «Ворскла», маріупольський «Іллічівець», луганська «Зоря» та  санкт-петербурзький  «Зеніт» (Росія). 

У складі національної команди є новачок. Це − 22-річний київський динамівець Сергій Сидорчук. На його рахунку 18 ігор та 2 забиті м’ячі за збірні  команди України віком до 18-ти  та  19-ти років. Вдруге поспіль викликаний до національної команди півзахисник «Карпат» Валерій  Федорчук, котрий уже брав участь у попередньому зборі, однак не виходив на поле в офіційній грі. 

 Воротарі: Андрій П'ятов  ("Шахтар" Донецьк),  Максим Коваль ("Динамо" Київ), Рустам Худжамов ("Іллічівець" Маріуполь)

Захисники: В’ячеслав Шевчук, Олександр Кучер, Ярослав Ракицький (усі − "Шахтар" Донецьк), Євген Хачеріді ("Динамо" Київ), Віталій Мандзюк, Артем Федецький  (обидва - "Дніпро" Дніпропетровськ)

Півзахисники: Олег Гусєв, Андрій Ярмоленко, Роман Безус, Сергій Сидорчук (усі − "Динамо" Київ), Євген Коноплянка, Руслан Ротань (обидва − "Дніпро" Дніпропетровськ), Микола Морозюк ("Металург" Донецьк), Тарас Степаненко ("Шахтар" Донецьк), Едмар ("Металіст" Харків), Денис Дедечко ("Ворскла" Полтава),  Анатолій Тимощук ("Зеніт" Санкт-Петербург, Росія), Дмитро Хомченовський ("Зоря" Луганськ), Валерій Федорчук ("Карпати" Львів)

Нападники: Євген Селезньов,  Роман Зозуля (обидва - "Дніпро" Дніпропетровськ), Марко Девіч ("Металіст" Харків).

За традицією, національна команда збереться у готелі «Platium», що у селищі Козин під Києвом. Початок навчально-тренувального збору − 11-го  листопада, а вже наступного дня, 12-го листопада,  на НТБ ФК «Динамо» у Кончі-Заспі  відбудеться прес-конференція головного тренера і відкрите тренування «синьо-жовтих». Михайло Фоменко зустрінеться з представниками мас-медіа у конференц-залі динамівської бази о 17.30, а на 18.30 призначене тренування збірної України, перші 30 хвилин якого будуть відкритими для ЗМІ. До початку тренування журналісти матимуть можливість поспілкуватися з гравцями національної команди.

За день до першого матчу «плей-офф» відбудеться офіційне тренування збірної України на НСК «Олімпійський», що розпочнеться о 18.30. Упродовж перших 15 хвилин на занятті матимуть право бути присутніми представники мас-медіа. Раніше, о 18.00, головний тренер «синьо-жовтих» Михайло Фоменко дасть прес-конференцію у конференц-залі головної арени країни.

Трансляція  матчів  Україна − Франція 15 листопада  (о 21:45) і Франція − Україна 19 листопада (о 22:00)  відбудеться на телеканалі «Інтер».

Про це повідомив прес-аташе національної збірної. 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів