Управління екології Львівської міськради просить зберегти хвойні дерева

12:15 27 грудня 2017 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У ЛМР нагадали «Перелік місць для здійснення передноворічної роздрібної торгівлі хвойними».

У прес-службі Львівської міськради повідомили сьогодні, 27 грудня: «З кожним днем різдвяні свята наближаються, а це означає, що мешканці облаштовують святково свої домівки. Основним атрибутом у кожній квартирі і будинку стає ялинка. Управління екології департаменту містобудування Львівської міської ради закликає мешканців не забувати про охорону довкілля та не вирубувати вічнозелені насадження».

У міськраді також поінформували: «Станом на сьогодні кожен має можливість придбати штучну ялинку практично у кожному торговому центрі. Ми закликаємо мешканців не вирубувати хвойні дерева, а для тих, хто хоче мати живу ялинку у домівці, на засіданні виконавчого комітету затвердили 25 місць, де їх можна купити. Будуть здійснюватися перевірки, так як лише чіповані дерева можна продавати і купувати, у разі порушень продавці нестимуть відповідальність».

«Зокрема, мешканців просять дотримуватись таких правил – купувати ялинку лише у місцях, визначених для законного продажу новорічних хвойних дерев; просити у продавців представляти товарно-транспортні накладні на товар; деревце повинно містити спеціальний чіп», – повідомили також у прес-службі Львівської міськради та опублікували «Перелік місць для здійснення передноворічної роздрібної торгівлі хвойними».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів