У парку «700-річчя Львова» завершили водовідведення

17:20 27 грудня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У парку «700-річчя Львова» завершили роботи з водовідведення, встановивши дренажі та водовідвідні канали.

Про це повідомили в п’ятницю, 27 грудня, у Львівській міськраді, де також розповіли, що найближчим часом заплановано влаштувати зовнішнє освітлення вздовж прокладених алей парку, встановлення лавок та облаштування майданчиків для вигулу собак. Про це розповіла начальниця управління екології Олександра Сладкова.

«До кінця 2019 року заплановано завершити освітлення парку. В планах на 2020 рік – встановлення 20 зручних сучасних лавок, облаштування майданчику для вигулу собак, вдосконалення проєкту центрального дитячого майданчику, генеральне прибирання парку від самосіву і сухостою, створення зони для захисту дикої природи, встановлення туалетів, впорядкування нових зелених насаджень (пересадка наявних та посадка коректних видів нових дерев, чагарів і ліан) та відновлення фруктових садів. Загалом ми плануємо вивести догляд за парком на якісно новий рівень», – зазначила Олександра Сладкова.

Як інформував «Щоденний Львів», у Завидовичах на Городоччині вдалося в 2019 році укріпити береги та очистити й поглибити став і ще 150 метрів річкового русла, які його живить.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів