У Львові триває блокування реконструкції площі Святого Юра

21:08 9 грудня 2015 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки спільноти «Врятуй Сквер Святого Юра» в інтернет-мережі «Facebook»

Активісти повідомили в середу: «Виглядає, що меру і його команді далі байдуже на свої ж обіцянки, текст мирової і взагалі цивілізований спосіб вирішення конфлікту.

«Сьогодні зранку «Онур» знову намагався почати роботи, хоча була обіцянка припинити роботи до моменту, доки будуть всі документи на місці (був відсутній паспорт проекту) і буде дане пояснення чому була порушена мирова (одразу в декількох пунктах) і хто буде відповідати за це», – повідомили в середу в спільноті «Врятуй Сквер Святого Юра», де також поінформували:

«Знаходячись на місці, ми попросили зупинити роботи. Паспорт в обід таки привезли (на фото), заяву на сайті ЛМР Гелена Пайонкевич обіцяла до кінця дня. Якщо заяви не буде або в ній не буде чіткого пояснення причин порушення і відповідальних, ми будемо далі блокувати роботи.

Виглядає, що меру і його команді далі байдуже на свої ж обіцянки, текст мирової і взагалі цивілізований спосіб вирішення конфлікту. Так тривати більше не може. 

Садовий не поділяє підходу і поглядів Магдиш, за один день вирішується питання її звільнення. Проте, виглядає, що мер поділяє позицію і стандарти роботи деяких членів його команди – постійне нехтування законом, невиконання публічних домовленностей і обіцянок, постійні брехні мешканцям і активістам».

Про це повідомили сьогодні, 9 грудня, на сторінці спільноти «Врятуй Сквер Святого Юра» в інтернет-мережі «Facebook».

Як інформував «ЩЛ», активісти нарахували 7 грудня у сквері Святого Юра 16 свіжих пнів – хоч домовилися з міськрадою про дев’ять, відтак знову заблокували 8 грудня реконструкцію скверу, «Львівавтодор» Олег Береза повідомив у вівторок: «Кількість дерев, яку необхідно зрізати, нам надало управління екології».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів