Тепло повернеться

16:15 2 грудня 2019 р.

Фото до новини


Фото: meteo.gov.ua

У вівторок, 3 грудня, в Україні очікується сніг та мокрий сніг, на дорогах – ожеледиця, однак з другої половини тижня прийде потепління.

Про це повідомила у «Facebook» синоптик Наталка Діденко. Вона також розповіла, що по заходу та півночі України зараз літає і підсипає сніг й мокрий сніг. Цей сніговий масив рухається у східному напрямку, тому впродовж понеділка та вівторка практично всі наші області поступово опиняться під зимовим керівництвом.

3 грудня в Україні очікується сніг та мокрий сніг, на дорогах – казнащо, тобто, ожеледиця та малопрохідні тротуари. Тому пішоходам варто подбати про відповідне взуття, а водіям – про словник ненормативної лексики.

Найскладнішою передбачається ситуація найближчої ночі, опади можуть бути навіть сильними. Східна частина України вночі ще побуде поза цими процесами, проте під ранок та завтра вдень східні області також опиняться серед зимової погоди – мокрий сніг, сніг та ожеледиця.

У вівторок удень у центральній частині України опади припиняться. На заході та півночі очікуються завтра в денні години невеликий сніг та мокрий сніг. На Півдні України дощ та місцями мокрий сніг випадатимуть переважно найближчої ночі та завтра вранці. У вівторок протягом дня опади у південній частині припиняться, проте на Запоріжжі негода ще затримається. Через поривчастий, до сильного, північно-західний вітер відчуття холоду посилиться.

Щодо температури повітря, то вночі в Україні очікується 0-5 градусів морозу, завтра вдень – від двох градусів морозу до двох градусів тепла, на півдні до +4+6 градусів.

Але вже зі середи опади в Україні припиняться, а з другої половини тижня очікується потепління. А поки що чекаємо на зимовий дебют і стежимо уважно за свіжими прогнозами погоди.

Як інформував «Щоденний Львів», 24 листопада у Львові був льодяний колапс.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів