Сніголавинна небезпека у Карпатах

12:15 27 січня 2019 р.

Фото до новини

Третій рівень небезпеки у горах і нульовий – у Львові.

За даними УкрГідрометцентру, 27-28 сiчня на високогiр"ї та в горах Закарпатської, 27 січня - у горах Івано-Франківської областей утримується значна снiголавинна небезпека (3-й рiвень).  У гiрських районах Закарпатської областi є загроза зсувiв снiгу на дороги.

Як повідомили в департаменті житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради, вночі та сьогодні зранку до прибирання Львова було залучено 58 одиниць техніки. Для посипання тротуарів і доріг було використано 371 м³ піскосуміші, 7 тонн солі, 2,5 тонни реагенту. Також у черговому режимі працювала ще 21 одиниця техніки. Загальна кількість техніки, яка може бути задіяна для прибирання міста в зимовий період, становить 135 одиниць.

У цьому повідомленні розписано також скільки чого працювало-розкидало у кожному районі міста. Немає лише конкретної інформації, які ж саме вулиці і тротуари належно розчищені від снігу. Підрахувати-показати результати роботи, а не кількість списаного на неї пального, піскосуміші і реагенту, як завжди, найважче. 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів