Погода на Львівщині погіршуватиметься

15:15 3 грудня 2019 р.

Фото до новини


Фото: meteo.gov.ua

За інформацію Львівського регіонального центру з гідрометеорології, 4-5 грудня очікується подальше зниження температури до 4-9º морозу вночі.

Про це повідомили у вівторок, 3 грудня, у Львівській облдержадміністрації, де також розповіли, що за таких умов традиційно зростає кількість подій, пов’язаних із переохолодженням та обмороженням. Щоб уникнути цього, необхідно насамперед, не зловживати спиртними напоями; обмежити перебування на вулиці та пересування поза межами населених пунктів; відмовитись на цей період від прогулянок, особливо в нічний час, полювання, риболовлі, туристичних походів; для перебування на вулиці використовувати відповідне (тепле) взуття та одяг (взуття повинно бути у справному стані, сухим та не стискати ногу, одяг щільним, легким, не заважати рухові), лице і руки змастити жирним кремом або риб’ячим жиром.

У Львівській ОДА також наголосили: «У зв’язку із погіршенням погодних умов на території області – пориви вітру 15-20 метрів за секунду, місцями – хуртовини, часом – сніг, на дорогах слизько – ожеледиця, закликаємо водіїв з проханням під час руху автотранспорту на дорогах області бути уважними та обирати безпечну швидкість руху. У зв’язку із можливим ускладненням дорожньої обстановки слідкуйте за повідомленнями Управління патрульної поліції у Львівської області, автодорожніх служб та рятувальників про стан проїзду на автошляхах області».
Як інформував «Щоденний Львів», тепло повернеться.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів