Природа (cтор. 67)

Фото для новини

17:45 3 лютого 2020 р.

У міськраді закликають львів’ян сформувати перелік природоохоронних заходів

Управління екології та природних ресурсів ЛМР запрошує долучитись до формування переліку природоохоронних заходів, що можуть фінансуватись Природно-заповітним фондом України.

Природа

Фото для новини

17:15 3 лютого 2020 р.

Екоінспектори виявили у Львові порушення вимог природоохоронного законодавства

Держекоінспекція у Львівській області оприлюднила результати «Перевірки дотримання вимог природоохоронного законодавства Квартирно-експлуатаційного відділу Львова».

Природа

Фото для новини

14:00 3 лютого 2020 р.

Синоптики застерегли львів’ян про пориви вітру та ожеледицю

Львівський регіональний центр з гідрометеорології попередив, що в понеділок, 3 лютого, у Львові очікуються пориви північно-західного вітру 15-20 метрів за секунду, а на окремих ділянках доріг – ожеледиця.

Природа

Фото для новини

21:25 1 лютого 2020 р.

У Львові – котячий кастинг

«Муркотливі вихованці львівського комунального підприємства «Лев» шукають дім. За новим домашнім улюбленцем можна приїхати на вулицю Промислову, 56», – інформують у ЛКП.

Природа

Фото для новини

21:09 1 лютого 2020 р.

Петиція за збереження озера на Замарстинівській набрала потрібну кількість голосів

Збереження рекреації на вулиці Замарстинівській шляхом створення парку з включенням озера Стосіка й рекреації в зоні Р-3, яка була охоплена змінами в ДПТ «Під Голоском» (зміна 6). Таку петицію 28 січня зареєстрував у Львівській міськраді Михайло Лишак.

Природа

Фото для новини

09:45 30 січня 2020 р.

ДСНС оголосила на Львівщині штормове попередження

За повідомленням обласного центру з гідрометеорології України, в четвер, 30 січня, на території Львівської області січня очікується мокрий сніг та сніг, подекуди – налипання мокрого снігу, пориви західного вітру 17-22 метрів за секунду, місцями – хуртовини, утворення нестійкого снігового покриву, на дорогах –ожеледиця.

Природа

Фото для новини

09:10 30 січня 2020 р.

У Львові очікуються пориви вітру

У департаменті з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації оприлюднили невтішний прогноз погоди.

Природа

Фото для новини

15:45 29 січня 2020 р.

На Львівщині завершують створення парку-пам’ятки

Постійна комісія з питань екології, природних ресурсів та рекреації Львівської облради погодила створення парку-пам’ятки садово-паркового мистецтва місцевого значення «Дублянський парк» у межах Дублянської селищної ради Самбірського району орієнтовною площею 4,9 га.

Природа