ДСНС оголосила на Львівщині штормове попередження

09:45 30 січня 2020 р.

Світлина ілюстративна

Світлина ілюстративна
Фото: 032.ua

За повідомленням обласного центру з гідрометеорології України, в четвер, 30 січня, на території Львівської області січня очікується мокрий сніг та сніг, подекуди – налипання мокрого снігу, пориви західного вітру 17-22 метрів за секунду, місцями – хуртовини, утворення нестійкого снігового покриву, на дорогах –ожеледиця.

Про це повідомили в четвер, 30 січня, в штормовому попередженні, яке оприлюднили в Головному управлінні ДСНС у Львівській області. Там також розповіли, що за поганих погодних умов, зокрема – ожеледиці, особливо треба бути уважними водіям.

У Головному управлінні ДСНС у Львівській області закликають: «Дотримуйтеся швидкісного режиму, дистанції та відмовтеся від ризикованих маневрувань, які при несприятливих погодних умовах можуть привести до створення аварійних ситуацій.
Просимо Вас відповідально ставитись до власного життя і життя своїх близьких, в разі виникнення небезпеки телефонувати до Служби порятунку «101».

Як інформував «Щоденний Львів», у департаменті з питань цивільного захисту облдержадміністрації теж оприлюднили невтішний прогноз погоди.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів