Природа (cтор. 135)

Фото для новини

16:00 7 червня 2018 р.

Грози й шквали повернуться до Львова в п’ятницю

Львівський регіональний центр з гідрометеорології інформує, що на території Львівської області 8 червня вдень очікуються грози, місцями – сильні зливи, подекуди – шквали 15-20 метрів за секунду, град.

Природа

Фото для новини

18:15 5 червня 2018 р.

Депутати Львівської облради розширили територію національного парку «Бойківщина»

Депутати Львівської облради ухвалили у вівторок, 5 червня, на сесії розширення національного природного парку «Бойківщина» на території Турківського району Львівської області, проектована площа якого становитиме 12240 гектарів.

Природа

Фото для новини

17:28 5 червня 2018 р.

На Львівщині укріпили дамбу Дністра

В облдержадміністрації запевнили: «За кошти обласного фонду ОНПС провели роботи по захисту від підтоплення паводковими водами ріки Дністер в селі Мости в Городоцькому районі Львівської області».

Природа

Фото для новини

12:15 5 червня 2018 р.

Львівська ОДА підтримала ідею створення «Долини ірисів»

Департамент екології та природних ресурсів Львівської ОДА розглянув звернення проректора Львівського національного університету імені Івана Франка – Романа Гладишевського, а також завкафедри ботаніки Лідії Тасєнкевич щодо створення ботанічного заказника загальнодержавного значення «Долина ірисів».

Природа

Фото для новини

09:10 30 травня 2018 р.

ДСНС попередила про грози й град на Львівщині

За повідомленням Львівського обласного центру з гідрометеорології України, в середу, 30 травня, на Львівщині – переважно надзвичайна (п’ятого класу) пожежна небезпека.

Природа