Природа (cтор. 116)

Фото для новини

11:15 29 листопада 2018 р.

«Лев» закликає львів’ян стерилізувати домашніх котів

Львівське комунальне підприємство «Лев» закликає усіх відповідальних львів’ян стерилізувати своїх домашніх улюбленців та зменшити кількість тварин, що можуть поповнити ряди безпритульних чотирилапих.

Природа

Фото для новини

17:15 28 листопада 2018 р.

На Львівщині з’являться на рiчках забереги, шуги й льодостав

За повідомленням обласного центру з гідрометеорології України, з 29 листопада до 3 грудня на рiчках басейну Західного Бугу на території Львівської області очiкується поява льодових явищ у виглядi заберегiв та шуги, а на окремих дiлянках – встановлення льодоставу.

Природа

Фото для новини

14:45 28 листопада 2018 р.

«Екологічний патруль» планує створити свої осередки на Львівщині

Представники громадського формування «Екологічний патруль» обговорили під час зустрічі з директором департаменту екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації Русланом Гречаником намір створити свої осередки на території Львівської області.

Природа

Фото для новини

17:30 27 листопада 2018 р.

ДСНС попередила про ускладнення на Львівщині погодних умов

27 листопада у Львівській, Івано-Франківській, Чернівецькій, Вінницькій, Черкаській, Кіровоградській, Полтавській, Дніпропетровській, Харківській, на півдні Тернопільської, Хмельницької, на півночі Одеської, Миколаївської, Донецької та Луганської областей очікується ускладнення погодних умов.

Природа

Фото для новини

16:45 26 листопада 2018 р.

У Львові прогнозують погіршення погодних умов

Львівський регіональний центр з гідрометеорології інформує, що в другій половині дня зі збереженням до кінця доби 26 листопада й вночі 27 листопада у Львові місцями очікується сильний мокрий сніг та сніг.

Природа

Фото для новини

14:48 23 листопада 2018 р.

Укргідрометцентр попередив львів’ян про ускладнення погодних умов

26 листопада вдень і впродовж доби 27 листопада у Львівській, Івано-Франківській, Чернівецькій, Вінницькій, Черкаській, Кіровоградській, Полтавській, Дніпропетровській, Харківській, на півдні Тернопільської, Хмельницької, на півночі Одеської, Миколаївської, Донецької та Луганської областей очікується ускладнення погодних умов.

Природа