«Лев» закликає львів’ян стерилізувати домашніх котів

11:15 29 листопада 2018 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

Львівське комунальне підприємство «Лев» закликає усіх відповідальних львів’ян стерилізувати своїх домашніх улюбленців та зменшити кількість тварин, що можуть поповнити ряди безпритульних чотирилапих.

З метою гуманного регулювання чисельності тварин-безхатьків, з 3 до 28 грудня 2018 року на базі першої комунальної ветеринарної клініки Львівського комунального підприємства «Лев» відбудеться акція зі стерилізації домашніх котів та кішок за спеціальними цінами.

Дні проведення операцій – вівторок, четвер, субота. Спеціальні ціни встановлено для того, аби незахищені верстви населення також мали змогу провести стерилізацію своїх тварин.

Вартість стерилізації кішки – 295 гривень. Вартість кастрації кота – 160 гривень. Під час процедури буде застосовано безпечну анестезію, згідно з найкращими європейськими ветеринарними практиками, на основі поєднання медитину, кетаміну й сібазону.

Скористатися умовами акції можна за попереднім записом. Для попереднього запису та уточнення деталей візиту необхідно телефонувати на номер 068 535 4545, після прослуховування автовідповідача натиснути «2».

Про це повідомили в четвер, 29 листопада, в прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів