Надзвичайники попередили про підвищену пожежну небезпеку на Львівщині

13:00 4 серпня 2016 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Львівського обласного управління ДСНС в інтернет-мережі «Facebook»

За даними обласного центру з гідрометеорології, температура повітря вдень 4 серпня сягне 26-31° тепла.

У прес-службі Львівського обласного управління ДСНС опублікували сьогодні, 4 серпня, «Попередження про підвищену пожежну небезпеку», в якому розповіли: 

«4 серпня, за повідомленням Львівського обласного центру з гідрометеорології України, на території області – мінлива хмарність. Без опадів. Вітер –південно-західний, вдень –9-14 метрів за секунду. Температура повітря вдень –26-31° тепла.

Упродовж 4-6 серпня на території області збережеться висока пожежна небезпека (4 клас), місцями надзвичайна пожежна небезпека (5 клас). Львівське обласне управління ДСНС України вкотре звертається до громадян з проханням не провокувати пожежі у екосистемах, лісових масивах та дотримуватися елементарних правил безпеки під час відпочинку на природі. Особливо високий ризик виникнення пожеж в екосистемах настає в період вихідних та святкових днів, коли люди масово вирушають відпочивати на природу.

Звертаємося до населення з проханням обмежити відвідування лісів та неухильно дотримуватись правил пожежної безпеки на території лісів. Якщо ви помітили займання в лісах, посадках та на відкритих територіях, негайно телефонуйте за номером «101».

Про це повідомили сьогодні, 4 серпня, на сторінці Львівського обласного управління ДСНС в інтернет-мережі «Facebook». Як інформував «ЩЛ», синоптики прогнозують 4-6 серпня на Львівщині високу й надзвичайну пожежну небезпеку

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів