На Миколаївщині натрапили на сміття зі Львова

12:45 3 квітня 2019 р.

Фото до новини


Фото: dei.lviv.ua

Працівники Державної екологічної інспекції у Львівській області проінспектували дотримання вимог природоохоронного законодавства на території Миколаївського району.

Про це повідомили в Державній екологічній інспекції у Львівській області, де також розповіли: «В ході проведення рейдової перевірки між селами Устя та Рудники на території Дроговизької сільської ради біля річки Колодниця виявлено несанкціоноване вивезення твердих побутових відходів на площі 77 квадратних метрів загальним об'ємом близько 120 кубічних метрів. За інформацією місцевих жителів, сміття було вивезене великогобаритним транспортом без пізнавальних знаків в ніч з 27 на 28 березня 2019 року».

«На місці події серед сміття було виявлено фіскальні чеки, видані супермаркетами та закладами харчування Львова. Інспекцією скеровано листи у Миколаївське відділення поліції та Миколаївську райдержадміністраці щодо вжиття відповідних заходів реагування та ліквідації незаконно вивезеного сміття», – поінформували також у Державній екологічній інспекції у Львівській області та опублікували фотосвідчення.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів