На Львівщині оголошено штормове попередження

20:58 16 січня 2016 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Львівського обласного управління ДСНС в інтернет-мережі «Facebook»

У регіональному центрі з гідрометеорології попередили про пориви вітру, хуртовини й лавиннй небезпеку.

«Штормове попередження – лавинна небезпека!», – повідомили сьогодні, 16 січня, в прес-службі Львівського обласного управління ДСНС, де також розповіли подробиці:

«За повідомленням Львівського обласного центру з гідрометеорології України, у зв’язку з приростом свіжого снігу та хуртовинами, 16-17 січня на високогір’ях Львівської області очікується підвищена лавинна небезпека – III ступінь лавинної небезпеки (з V ступенів по міжнародній шкалі). У зв’язку з цим та з метою попередження надзвичайних ситуацій, пов’язаних із загубленням людей у горах та потраплянням їх у лавини, Головне управління ДСНС України у Львівській області звертається до мешканців та відпочиваючих утриматися від походів у гори до покращення погодніх умов, а також прислухатися до порад рятувальників».

Натомість у прес-службі ПАТ «Львівобленерго»повідомили сьогодні, 16 січня, «Щоденному Львову»:

«За інформацією Львівського регіонального центру з гідрометеорології сьогодні на Львівщині очікуються місцями пориви західного вітру 15-20 метрів за секунду, хуртовини.  У зв’язку з негодою необхідно дотримуватись правил електробезпеки, адже стихія може пошкодити електромережі, а також створити загрозу життю та здоров’ю людей:   не наближайтеся до місця обриву проводу лінії електропередачі на відстань менше 8 метрів – це смертельно небезпечно; організуйте охорону місця обриву проводу до приїзду оперативно-виїзної бригади ПАТ «Львівобленерго»; терміново зателефонуйте на номер 0-800-50-15-68 і повідомте про ситуацію. Телефон працює цілодобово, дзвінки безкоштовні».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів