Мінлива погода на заході України: коливання температури та опади від дощу до снігу

13:17 3 грудня 2021 р.

Фото до новини

Впродовж семи днів з 6 по 12 грудня погода на західній Україні, та, зокрема, на Львівщині буде мінливою. Очікуються коливання температури, атмосферного тиску, опади різної інтенсивності також будуть змінювати фазу від дощу до мокрого снігу.

Львів з 6 по 12 грудня опиниться на перехресті циклонів

В понеділок 6 грудня за повідомленням синоптиків Мета, Львівщина буде перебувати в зоні дії західного циклону. Середньодобова температура прогнозується в межах +1°С, вдень можливий дощ, який згодом перетвориться на мокрий сніг. Наступного дня середня температура впаде до -3°С, а вночі досягне 6°С морозу. Протягом 7 та 8 грудня падатиме слабкий сніг, вологість повітря сягатиме 95%.

З 9 грудня опади У Львові мають припинитись, атмосферний тиск підвищиться до позначки 745 мм. Південно-східний вітер принесе тимчасове потепління: денні покажчики піднімуться до +4°С. З 12 грудня очікується надходження чергового циклону з помірним снігопадом.

В західних областях очікується нестійка погода

На південному заході замість снігу пройдуть крижані дощі. В понеділок, за прогнозами синоптиків Мети, Чернівці очікує відносно теплий день з температурою від +1°С до +3°С, та помірним дощем. З вівторка температура падатиме, і в середині тижня морози можуть досягти позначки -7°С.

На північному заході, в Луцьку дощ очікується лише 6 грудня, надалі пануватиме прохолодна та суха погода. В середині тижня прогнозується середня температура до -6°С.

На Закарпатті ймовірність опадів на початку тижня становить 60%, згодом зменшиться до 20%. В понеділок денна температура сягатиме +4°С, а вже в четвер знизиться до середньої -2°С.

Значні опади на Львівщині: оголошено ІI рівень небезпечності

На Львівщині прогнозують припинення руху транспорту через хуртовину

Стихія на Львівщині відрізала від електроенергії 121 населений пункт повністю та 92 частково

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів