Гідрометцентр попередив львів’ян про надзвичайну пожежну небезпеку

10:00 13 квітня 2019 р.

Фото до новини


Фото: ck-oda.gov.ua

Львівський регіональний центр з гідрометеорології застерігає, що 13 та 14 квітня у Львові зберігатиметься переважно висока (4-й клас), а подекуди – надзвичайна пожежна небезпека (5-й клас).

Про це повідомили в департаменті з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації, де також розповіли: «У зв’язку з цим звертаємося до Вас із проханням не розводити багаття у лісі та не здійснювати випалювання трав’яної рослинності на землях сільськогосподарського призначення, оскільки це може призвести до лісових пожеж на території області! Перебуваючи в лісах, треба вибрати безпечне місце для розведення багаття та обкопати його».

«Не слід кидати непогашені недопалки сигарет, розводити вогнища дозволяється лише в безвітряну погоду під постійним наглядом, – поінформували також у департаменті з питань цивільного захисту облдержадміністрації. – Збираючись додому, не забувайте ретельно залити вогонь водою або закидати піском».

«Погано загашене вогнище впродовж трьох-п’яти днів приховує в собі небезпеку, – повідомили також у департаменті з питань цивільного захисту облдержадміністрації. – Будьте уважними та обережними з вогнем, дотримуйтеся правил пожежної безпеки та не забувайте нагадувати своїм дітям, коли ті йдуть на вулицю, про небезпеку пустощів із вогнем та наслідки від цього».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів