ДСНС оголосила на Львівщині штормове попередження

09:00 14 червня 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/MNSLVIV

За повідомленням Львівського регіонального центру з гідрометеорології. в п’ятницю, 14 червня, вдень на Львівщині очікуються грози, під час грози подекуди – шквали 15-20 метрів за секунду й град.

Про це повідомили в п’ятницю, 14 червня, в штормовому попередженні, опублікованому прес-службою Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Львівській області, де також розповіли: «14 червня на рiчках басейну Днiстра очiкується формування локальних дощових паводкiв з пiдйомами рiвнiв води. При зливових дощах формування значного мiсцевого та схилового стоку, на малих водотоках можливе швидкоплинне пiдвищення рiвнiв води».

«14 червня по всій території (крім гірської частини) збережеться надзвичайна пожежна небезпека (5-й клас). 15-16 червня – надзвичайна пожежна небезпека (5-й клас), в горах – висока (4-й клас)», – поінформували також в обласному управлінні ДСНС.

«Ускладнення погодних умов відповідає першому рівню небезпечності (жовтий). Такі погодні умови можуть призвести до порушень роботи служб електропостачання, комунального господарства, будівельної галузі та до порушення руху автотранспорту на окремих ділянках доріг і вулиць. Головне управління ДСНС України у Львівській області закликає дотримуватися елементарних правил безпеки та бути обачними, особливо під час перебування на вулиці», – повідомили також в обласному управлінні ДСНС.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів