Без Садового Львівська облрада безсила

17:11 17 вересня 2013 р.

Сьогодні обласні депутати відклали розгляд проблеми твердих побутових відходів, в тому числі на Грибовицькому сміттєзвалищі, скориставшись відсутністю міського голови Львова.

Міський голова Львова ніколи сам не прийде на засідання у Львівську обласну раду з приводу вирішення проблеми твердих побутових відходів у Львові, заявили сьогодні окремі депутати облради. Хіба що його принесуть сюди на руках обурені мешканці навколишніх сіл, які зазнають непоправної шкоди від Грибовицького сміттєзвалища. До цих мешканців можуть долучитися також і львів'яни з північної частини міста, яка першою зазнає шкідливого впливу від проникнення щоденних інфільтратів у землю і воду.

Голова Львівської обласної державної адміністрації Віктор Шечук закликав депутатів не демонізувати Садового, бо і від нього не все залежить. Але, на переконання, Шемчука міська рада повинна діяти активно, чого зараз не робить.

Депутати перенесли слухання питання про Грибовицьке сміттєзвалище на наступне засідання з надією, що на нього прийде міський голова Львова Андрій Садовий.

Мабуть, те, що не можуть зробити депутати обласної і міської рад, зроблять депутати Жовківської райради 28 вересня, прийнявши "революційні" рішення. Настрій голови Жовківської райради Тадея Швая, який емоційно і переконливо виступав сьогодні на сесії облради, підтверджує такий прогноз. Він переконаний, що ніхто у Львові насправді не вирішує проблему Грибовицького сміттєзвалища і створення нового полігону для зберігання ТПВ, а тільки всіялко заговорює її.

Навіть відсутність міського голови Львова Андрія Садового не виправдовує депутатів облради, які, скориставшись цією відомою обставиною, виявилися не готовими до конструктивних рішень.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів