Балканський циклон: патрульная поліція попереджає про загрози на дорогах і обмеження руху автобусів

19:31 7 лютого 2021 р.

Фото до новини

Синоптики прогнозують хуртовини та значний сніг у Львівській, Івано-Франківській, Тернопільській та Хмельницькій областях.

Будуть пориви вітру 15-20 м/с та на дорогах ожеледиця — І рівень небезпечності, жовтий. На Закарпатті — сніг з дощем та ожеледь.

8 та 9 лютого негода лише набере обертів. Значний сніг та хуртовини охоплять західні, північні, центральні та східні області. 8 лютого у південних областях та на Прикарпатті очікується сніг з переходом в дощ, ожеледь та налипання мокрого снігу. На Закарпатті — дощ. 

Удень 9 лютого синоптики прогнозують на заході та півдні країни припинення опадів. 

На дорогах країни ожеледиця.

Про це нагадує Патрульна поліція України, пише DailyLviv

На території засніжених областей, а також у столиці можливе обмеження руху великовагового транспорту та автобусів. Ці заходи необхідні, аби захистити життя та здоров’я всіх учасників дорожнього руху, яке може опинитися під загрозою через негоду. 

У разі виникнення надзвичайних ситуацій, пов’язаних з ускладненням дорожнього руху на дорогах державного значення, просимо звертатись до чергових диспетчерів служб в областях: https://bit.ly/3aAKPJs

Водіям великогабаритного транспорту радимо користуватися майданчиками для відстою, розташованих вздовж державних доріг. Для зручності всі вони позначені на Google-мапі: http://bit.ly/2WsAaZe.

Для отримання інформації про стан проїзду автошляхами та оперативного реагування на надзвичайні ситуації громадяни можуть скористатися цілодобовою гарячою лінією Укравтодору : (044) 287–11–40.

Для координації дій регіональних служб автомобільних доріг при Укравтодорі працює Штаб з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій.

На Львівщині увечері відновлює роботу штаб Укравтодору з ліквідації надзвичайних ситуацій на автодорогах

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів