21 січня на Львівщині буде слизько й сніжитиме

17:35 20 січня 2016 р.

Фото до новини


Фото: ogo.ua

Правоохоронці закликають: «Зважайте на погодні та дорожні умови, перед поїздкою – обов’язково перевіряйте технічний стан автомобіля».

«До уваги водіїв! Завтра на Львівщині – сніг та ожеледиця!», – повідомили сьогодні, 20 січня, в прес-службі Львівського обласного управління Національної поліції, де також розповіли подробиці:

«За інформацією Львівського регіонального центру з гідрометеорології, завтра, 21 січня, на території області погода буде хмарною. Часом – сніжитиме. На дорогах – ожеледиця! Температура повітря вночі – 7-12° морозу, а вдень – 2-7° морозу.

Правоохоронці звертаються до усіх учасників дорожнього руху із проханням бути вкрай уважними та обережними. Шановні водії! Зважайте на погодні та дорожні умови, перед поїздкою – обов’язково перевіряйте технічний стан автомобіля.

Дотримуйтеся безпечної швидкості руху, інтервалу та дистанції, будьте особливо обережними на спусках та підйомах, мостах, наближаючись до пішохідних переходів, біля шкіл. За умов недостатньої видимості – обов’язково вмикайте ближнє світло фар, будьте надзвичайно уважними.

Також просимо бути обережними пішоходів та пам’ятати про те, що взимку гальмівний шлях автомобіля збільшується у рази. Тож будьте пильними, дбайте про власну безпеку, не вибігайте на дорогу, переходьте проїзну частину лише у встановлених місцях».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів