Знищено вогневі розрахунки ворога навколо бійців 24-ї бригади з Львівщини на 31-му блопосту, – РНБОУ (відео)

13:52 5 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: twitter.comLevMartin

Речник Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони Андрій Лисенко повідомив у середу: «Позиції сил АТО неподалік Золотого й Фрунзе в районі ріки Сіверський Донецьк, російські найманці обстріляли з мінометів. Точним вогнем у відповідь вогневі розрахунки ворога під селищем Фрунзе було знищено».

Позиції сил АТО неподалік Золотого й Фрунзе в районі ріки Сіверський Донецьк російські найманці обстріляли з мінометів. Про це повідомив сьогодні, 5 листопада, на брифінгу речник Інформаційно-аналітичного центру РНБО Андрій Лисенко.

«Точним вогнем у відповідь вогневі розрахунки ворога під селищем Фрунзе (біля 31 блокпосту – ред.) було знищено», – додав він. Крім того, як передає у середу агенція «Укрінформ», за словами Лисенка, біля селища Кримьке чотири рази удари було завдано з «Градів».

Як інформував «ЩЛ», кореспондент телеканалу «Інтер» Роман Бочкала повідомляв 3 листопада: «Нацгвардія вивела з 31-го свій особовий склад на броньованих «КрАЗах». Залишилася тільки 24-та (окрема Залізна механізована імені Данила Галицького з Яворова на Львівщині. – «ЩЛ») бригада ЗСУ»; заступник командира підрозділу «Казачої гвардії ЛНР» розповів про українських військових на 31-му блокпосту: «Пропонували їм здатися. Вони не здаються».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів