«Вони не здаються», – заявив про бійців 24-ї Залізної механізованої бригади зі Львівщини бойовик (відео, оновлено)

11:48 4 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: wikimedia.org

Заступник командира терористичного бандформування «Казача гвардіїя ЛНР» повідомив у вівторок: «Пропонували їм сьогодні здатися. Вони не здаються».


Відео: «Новый Канал Новороссии»

«Пропонували їм сьогодні здатися. Вони не здаються», – так каже про українських військових на 31-му блокпосту один із лідерів терористів – так званий заступник командира підрозділу «Казачої гвардії ЛНР» із позивним «Сєня». Він каже, що блокпост №31 поблизу н.п. Фрунзе став основною мішенню бойовиків.

За інформацією розвідки терористів, на блокпосту знаходяться два танки, три БТРи, стаціонарні й пересувні міномети «Волошка» та близько 80 українських військових. Станом на 3 листопада, яким датоване відео, терористи визнають, що 31-й блокпост вони в повне оточення не взяли.

На одному із сепаратистський сайтів бойовики виклали відео, на якому «Сєня» звинувачує українських бійців із 31 блокпоста в тому, що це вони б’ють по населеному пункту і саме вони порушили перемир’я. Однак на відео добре видно, як маневрена група мінометників бойовиків завдає удару по позиціях українських військових і швидко змінює місце дислокації. При цьому вогневої відповіді зі сторони українського блокпоста нема».

Про це повідомляється сьогодні, 4 листопада, на сайті «7 Днів-Україна». Натомість керівник прес-центру АТО Владислав Селезньов повідомив сьогодні, 4 листопада, що на 31-му пості в районі Бахмутки в Луганській області проведено ротацію, й конкретизував:

«У понеділок були проведені планові заходи, і підрозділи Нацгвардії, які несли раніше службу на блокпосту, виведені в район відновлення боєздатності і для виконання задач в інших місцях. Наразі на блокпосту перебувають армійські підрозділи, вони підсилені вогневими засобами, вони знають, як нести службу на передовій. Між блокпостом і тиловими підрозділами, а також з підрозділами, які забезпечують вогневу підтримку, налагоджена комунікація».

Владислав Селезньов повідомив це у вівторок інтернет-виданню «Українська правда».

Як інформував «Щоденний Львів», кореспондент телеканалу «Інтер» Роман Бочкала повідомляв 3 листопада: «Нацгвардія вивела з 31-го свій особовий склад на броньованих «КрАЗах». Залишилася тільки 24-та (окрема Залізна механізована імені Данила Галицького з Яворова на Львівщині. – «ЩЛ») бригада ЗСУ»; прес-офіцер АТО Владислав Селезньов розповів у вівторок в ефірі телеканалу «112 Україна»: «Ситуація на 31-му і 29-му блокпостах на трасі Бахмутка залишається складною. Там відбуваються деякі заходи, спрямовані на посилення підрозділів, що захищають блокпост. Навколо блокпостів знаходяться відповідні підрозділи, завданням яких є посилення дій особового складу, який здійснює охорону й оборону блокпостів № 29 та № 31. Ситуація нехай і напружена, але залишається під контролем сил АТО. Якщо бойовики обстрілюють з мінометів та інших артилерійських систем наші позиції, артилеристи сил АТО виконують вогневі завдання, заподіюючи шкоди вогневим позиціям бойовиків».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів