Зі Львова вирушили на схід України 63 міліціонери-добровольці (відео)

12:37 3 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Роман Балук/ZIK

Заступник начальника обласного управління МВС Сергій Маруняк пояснив: «Наше завдання – забезпечити правопорядок на блокпостах у Харківській та Донецькій областях».


Відео: Західна інформаційна корпорація

Західна інформаційна корпорація розповідає сьогодні, 3 липня, в повідомленні «63 бійців-добровольців із Західної України відправили на схід»:

«Учора, 2 червня, зі Львова на схід України поїхали 63 міліціонерів-добровольців для участі в бойових діях на території АТО. Про це повідомила журналіст перших західноукраїнських новин «Огляд дня» (щобудня о 21:00 на телеканалі ZIK) Юлія Бухтоярова під час прямого включення з місця події.

Задля безпеки оборонців точне місцеперебування їх на Сході країни не розголошують. «Наше завдання – забезпечити правопорядок на блокпостах у Харківській та Донецькій областях», – розповідає заступник головного міліціонера Львівщини Сергій Маруняк.

За попередньою інформацією, бійці перебуватимуть у гарячій точці країни близько місяця. Варто зазначити, хлопці вирушають у гарячі точки країни без «важкого» спорядження лише з «легким». 

Мовляв, їдуть на ротацію, тому всю необхідну амуніцію, а це – бронежилети 5, 6 рівнів захисту, каски та автомати отримають на місці від батальйону, який і замінюватимуть. До слова, це вже третя ротація, що відбувається за участі вояків з Львівщини».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів