Завтра Президент введе воєнний стан на Донбасі й посилить антитерористичну операцію, – політолог

15:30 26 червня 2014 р.

Фото до новини


Фото: АР

Такий прогноз висловив у четвер керівник корпорації стратегічного консалтингу «Гардарика» Костянтин Матвієнко.

Телеканал «Еспресо.TV» інформує сьогодні, 26 червня, в повідомленні «Експерт: «Важливим рішенням» Порошенка стане введення воєнного стану і посилення АТО»:

«Важливим рішенням» щодо терористів, про яке сьогодні на сесії ПАРЄ оголосив президент України Петро Порошенко, стануть подальші наступальні дії на сході країни. Про це в ефірі «Еспресо.TV»  повідомив письменник, публіцист і політичний експерт Костянтин Матвієнко.

Зокрема, експерт висловив подив, що цей «ультиматум» був оголошений в ПАРЄ, а не в Україні, де ведуться бойові дії. Матвієнко зазначив, що «важливе рішення» вже має бути прийняте, а наразі треба вживати конкретні дії.

«В даному випадку це буде рішення про воєний стан, який вже де-факто існує, та про проведення наступальних дій», – сказав він.

На його думку, Порошенко припустився помилки, запропонувавши терористам перемир'я. За його словами, бойовики використали цей час для збільшення своїх сил, укріплення блокпостів тощо.  

«Це системна помилка президента», – вважає Матвієнко».

Як інформував «Щоденний Львів», 27 червня Президент Петро Порошенко обіцяє «ухвалити дуже важливе рішення», якщо терористи не приймуть умов його мирного плану – про це він сказав, відповідаючи на запитання депутатів ПАРЄ.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів