Замість Лопачака Садовий хоче секретаря ЛМР від Європейської солідарності

14:42 27 листопада 2020 р.

Фото до новини

Новообраному міському голові Львова Андрію Садовому не сподобалася ймовірна кандидатура секретаря міськради від ВО "Свобода". Опозиційна до мера депутатська більшість називала претендентом на цю посаду Маркіяна Лопачака.

Про це, інформує DailyLviv, міський голова Львова Андрій Садовий написав у Фейсбуці:

Щодо секретаря Львівської міської ради. Безумовно, я бачу найкращі кандидатури серед депутатів «Самопомочі», але голосів для такого варіанту, на жаль, немає. Депутатів обирав не я, а львів‘яни. Тому керуюсь логікою, вибором львів‘ян і пропоную найбільшій фракції Львівської міської ради партії «Європейська солідарність» запропонувати кілька кандидатур, серед своїх депутатів, на посаду секретаря ради.

Іншим фракціям варто також підготувати свої пропозиції на випадок, якщо кандидатура від «ЄС» не знайде підтримки у залі.

Попри дивний старт роботи цієї каденції ради, я все ж налаштований шукати компроміси. Місту не потрібні скандали. Місту потрібен розвиток.

Довідка. Секретар міської ради – за статусом, заступник міського голови, який координує роботу депутатського корпусу та обирається з його складу. У випадку припинення повноважень міського голови – секретар виконує функції мера".

Раніше керівник депутатської фракції "Європейської солідарності" у ЛМР Петро Адамик заявив журналістам, що секретарем Львівської міськради мав би стати Маркіян Лопачак зі «Свободи». Експерти пригадують, що колишній секретар Львівської міськради від ВО "Свобода" Василь Павлюк публічно не критикував міського голову Андрія Садового. 

Мер Львова звинуватив бізнес-формування Козловського-Кривецького у проведенні ургентної сесії (відео)

УГП не піде в коаліцію з п'ятьма олігархічними і корупційними партіями

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів