Загроза штурму Маріуполя з моря зростає, – розвідка (відео, оновлено)

20:00 4 березня 2016 р.

Фото до новини


Фото: vgolos.com.ua

У ГУР МОУ попередили про підготовку окупантами висадки на азовському узбережжі.

У міністерстві оборони вбачають загрозу висадки російських військових на азовському узбережжі України під виглядом бойовиків. Про це заявив представник Головного управління розвідки міністерства оборони України (ГУР МОУ) Вадим Скібіцький на брифінгу 4 березня.

«Зростає рівень небезпеки на донецькому та маріупольському напрямку», – попередив розвідник. – Триває створення так званої Азовської флотилії. До її складу увійдуть катери та інші плавзасоби, які будуть базуватися в населених пунктах Сєдове, Ноовазовськ та Безіменне».

«Для формування зазначеної флотилії у місцевого населення відібрано сім баркасів та катерів, – заявив також Вадим Скібіцький. – Враховуючи зазначене, зростає рівень загрози застосування сил і засобів Чорноморського флоту Російської Федерації для висадки на азовському узбережжі під виглядом дій підрозділів 1-го армійського корпусу».

Крім того, за даними розвідки, «станом на 1 березня фактично завершено бойове злагодження батальйонів так званих 1-го та 2-го армійського корпусів». Про це повідомили сьогодні, 4 березня, в інтернет-виданні «Українська правда».

Як інформував «Щоденний Львів», Вадим Скібіцький попередив сьогодні, 4 березня, що російські окупанти готуються захоплювати на Донбасі нові території.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів