З начальниці - у радниці Садового

16:27 13 березня 2024 р.

Фото до новини

Світлана Ткачук очолювала Центр надання послуг учасникам бойових дій з 2017 року.

Про це інформує пресслужба ЛМР, пише DailyLviv.com.

Керівниця Центру надання послуг учасникам бойових дій Світлана Ткачук стане радницею міського голови Львова. Світлана Ткачук очолювала центр з 2017 року. Наразі виконувати обов’язки керівника буде Наталія Мазурок, заступниця директора Львівського центру надання послуг учасникам бойових дій.

Сьогодні під час апаратної наради за якісну роботу у Центрі допомоги захисникам Світлана Ткачук отримала подяку від громади міста Львова. 

«Ви завжди були і є справжньою людиною, яка служить громаді. Хочу подякувати вам за вашу роботу і ту частину вашого життя, яку ви віддали воїнам, родинам воїнів, з якими ви щодня працювали. Ви для нас є особливим прикладом», - сказав перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко. 

"Центр, який був першим, залишився найкращим в Україні. Є чим пишатися. Колектив завжди працював, працює і буде працювати для учасників бойових дій та їх родин. Тут надають не просто консультацію, а завжди намагаються максимально розв'язувати проблему та допомогти нашим відвідувачам. Надалі, однозначно, буду максимально долучатися, якщо буде потрібна будь-яка допомога, менторська підтримка, я буду готова її надати», - сказала Світлана Ткачук. 

Читайте також: Заступниці директора департаменту економічного розвитку ЛМР оголосили підозру

«Перед Центром допомоги захисникам зараз, в час повномасштабного вторгнення, стоять нові виклики, тому ми є в пошуку людини, яка буде готова взяти на себе цю непросту нішу», - сказала керівниця департаменту гуманітарної політики міста Валентина Бартошик. 

Нагадаємо, Перший в Україні Львівський центр надання послуг учасникам бойових дій працює уже 8 років. Тут щодня захисники і захисниці, ветерани та їх рідні, а також рідні загиблих Героїв, отримують безплатні консультації та допомогу. Лише торік фахівці надали понад 3 тисячі юридичних консультацій з військового права, майже 2 тисячі психологічних консультацій. Постійно консультує юрист та психолог, періодично тривають курси англійської для ветеранів та їх сімей, іпотерапія та відпочинок за кордоном для дітей загиблих воїнів. А також центр приймає документи на міську програму допомоги 50 тим грн дітям полеглих військових та військових з інвалідністю 1-ї групи. 

Читайте також: Головою Франківської райадміністрації стала найбільш драйвовий керівник у Львові

Це був один із перших в Україні центрів, який створили для воїнів та їх рідних, де вони можуть отримати всю комплексну допомогу за принципом «рівний-рівному». 

Контакти Львівського центру надання послуг учасникам бойових дій: м. Львів, вул. Пекарська, 41, телефон: 0739628325.

Читайте такожГоловою Личаківської райадміністрації призначено директора ліквідованого департаменту ЛМР

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів