Військові 24-ї окремої Залізної механізованої бригади, дислокованої на Львівщині, з боями увійшли в Сіверськ (відео)

22:06 12 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Radiosvoboda.org

Разом з піхотинцями чітко спрацювали авіація і артилерія.


Відео: «Телевізійна служба новин» каналу «1+1»

«Телевізійна служба новин» каналу «1+1» повідомляє сьогодні, 12 липня, в сюжеті «Українська армія відвоювала Сіверськ! Вояки «залізної» 24 бригади з боями увійшли у містечко втрат»: «Разом з піхотинцями чітко спрацювали авіація і артилерія. Двоє бійців були поранені».

Натомість у повідомленні «Сили АТО вибили бойовиків з-під Луганська і повністю зачистили Сіверськ» на сайті «Телевізійної служби новин» каналу «1+1» повідомляється  в суботу:

«Сили антитерористичної операції повністю контролюють населені пункти поблизу Луганська. З такою заявою виступив керівник групи інформування з АТО Владислав Селезньов.

За його даними, в зоні АТО тривають активні дії. Зокрема, підрозділи Національної гвардії України завершили перевірку Сіверська і низки населених пунктів поблизу Луганська, взявши їх під повний контроль.

«Ці заходи забезпечують безпеку мирних жителів регіону, створюють передумови для швидкого відновлення конституційного ладу і правопорядку в певних районах на Сході України», – сказав керівник групи інформування з АТО.

Крім того, Селезньов додав, що в Донецьку встановлюють нові блокпости. Як раніше повідомили в РНБО, в районі Зеленопілля Луганської області продовжується важкий бій з терористами, які хочуть повернути контроль над кордоном з РФ».

Своєю чергою, в сюжеті «Терористи продовжують обстрілювати сили АТО з боку кордону з Росією» на сайті «Телевізійної служба новин» каналу «1+1» повідомляється  в суботу:

«Бойовики продовжують завдавати ударів по силах АТО у населених пунктах, близьких до кордону з РФ. За останню добу щонайменше п'ятеро військовослужбовців ЗСУ загинули, 27-ро – поранені.

Вночі з боку кордону з РФ терористи обстрілювали населені пункти на Луганщині – Зеленопілля, Дякове, Бірюкове, Ізварине, на Донеччині – Маринівку. Українська авіація завдала п'ять потужних ударів по пунктах терористів.

Знищено чимало техніки. Є інформація про тисячу знищених бойовиків.

На Луганщині, біля села Підгаївка, виявлено зосередження військовослужбовців Збройних Сил Росії. Бази терористів ліквідовано біля міст Перевальськ, Ізварине та Дзержинськ.

Бойовики продовжують чинити опір. У РНБО повідомили, що терористи не дозволяють мешканцям покидати захоплені міста, аби прикриватися ними як живим щитом.

«Терористи не дозволяють мешканцям покидати захоплені міста. Є інформація, що планують використовувати для прикриття вогневих позицій своїх угруповань як живий щит. Не виключено, що під виглядом колони біженців можливий відхід бойовиків на територію РФ», на сайті повідомив речник Інформаційного центру РНБО Андрій Лисенко».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів