Власник фури, яка, ймовірно, підірвалась на Кримському мості, записав відеозвернення (доповнюється)

17:38 8 жовтня 2022 р.

Фото до новини

У його рідних тривають обшуки, а сам він зараз за кордоном.

Звернення розміщено в соціальних мережах, пише Dailylviv.com.

«Я, Самір Юсубов, ніякого стосунку до того, що трапилося на Кримському мості, не маю, на фурі працює мій дядько, Юсубов Махір», - йдеться в зверненні.

За кермом фури, яка вибухнула на Кримському мості, міг перебувати 52-річний Махір Юсубов, пишуть ТК. Це дядько власника машини.

Увесь вересень фура їздила Краснодарським краєм. 22-го була помічена на посту Цукерової Балки. Їхала з боку Ростова до Краснодару. Звідти до Червоноармійського, Славінського і, нарешті, Темрюцького району, де потрапила на камери п'ять разів.

Сьомого жовтня з'явилася у Канівському районі і поїхала до Полтавського, щезнувши з камер. З 12:17 до 16:04 - їздила Армавіром. Далі - Кавказький, Тимошевський і Калінінський. О 23:06 спостережена у селищі Світлий Шлях Темрюцького району, але згодом зникла на шість годин.

Сьогодні о п'ятій ранку машина була в селищі Стрілка. Відстань між двома останніми точками маршруту можна було проїхати за пів години, але машина подолала її за шість.

О 5:52 фура заїхала на міст, о 6:05 вибухнула. Від позавчора Махір не виходив на зв'язок з рідними.

Водій вантажівки, що вибухнула на Кримському мості, отримував замовлення через інтернет на перевезення добрив. Про це повідомляє РБК з посиланням на джерело у силових структурах. За словами співрозмовника, водія використали наосліп, він міг не знати про плани влаштувати вибух.

Повідомляють про перші жертви на Кримському мості: хто загинув (доповнюється)

Версія диверсії: Кримський або Керченський міст підірвали спецслужби Росіїі

Керченський міст лише пошкоджений, а на АЗС - черги і в магазинах - ліміти

Кримський міст буде перекрито до 31 жовтня - Яндекс-карти

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів