Військові зі Львівщини дочекалися на кордоні з Росією допомоги, а в Луганську їх обстрілюють танки, – ЗМІ (відео)

10:25 13 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: wartime.org.ua

Про це повідомляється в засобах масової інформації.


Відео: Life-Maria Channel

Сайт «Informator.lg.ua» зокрема повідомив наприкінці суботи в «Зведенні подій східного фронту України за 12 липня (за даними informator'а)»:

«Тривають бої біля села Зеленопілля, яке знаходиться неподалік від кордону з Росією. Фактично, бойовики намагаються відновити коридор для відновлення постачань зброї і найманців з РФ. Українські військові (зокрема – з 24-ї окремої Залізної механізованої бригади з Львівщини. – «ЩЛ») отримали допомогу живою силою і авіацією, утримують позиції».

Натомість агенція «ЛIГАБiзнесIнформ» інформувала вночі в повідомленні «Бойовики обстрілюють аеропорт Луганська – очевидці»:

«У Луганську бойовики обстрілюють будівля міського аеропорту (його обороняють десантники 80-го аеромобільного полку зі Львова. – «ЩЛ»). Про це повідомляють очевидці в соцмережах. 

За попередньою інформацією, перед початком обстрілу в бік аеропорту поїхали три Уралу з бойовиками. «Обстріл аеропорту ведуть десь з району сорок четвертого школи. Стріляють не з мінометів. Танки. 6-8 секунд між пострілом і вибухом», – пишуть у Twitter. 

Своєю чергою, «Незалежне бюро новин» інформує сьогодні, 13 липня, в повідомленні «Луганчани прокинулися під звуки сирени, у місті тривають бої»:

«13 липня о 4:00 ранку в Луганську прозвучала сирена. У центрі міста були чутні постріли з автоматів, у спальних районах – з мінометів і «Граду».

«У чотири ранку ЛНР-вівці знову розбудили місто сиреною. Українська авіація кілька разів атакувала їхні позиції в районі аеропорту. По СУ був один пуск ПЗРК», – повідомляють місцеві жителі.

У центрі Луганська чутно автоматну стрілянину, а також стрільбу з важкого озброєння. Луганчани повідомляють, що в бік аеропорту поїхав «Урал», завантажений бійцями ЛНР «під зав'язку».

Також повідомляється про обстріл Луганського аеропорту.

«Обстріл аеропорту ведуть десь з району 44-ої школи. Стріляють не з мінометів. Танки. 6-8 секунд між пострілом і вибухом», – пишуть очевидці.

О 7:00 ранку з'явилося повідомлення, що колона техніки ополченців (танки, БТР, вантажівки з гарматами) рухається по трасі у бік Алчевська».

Як інформував «Щоденний Львів», очевидці повідомляють про вторгнення в Україну великої кількості російської військової техніки.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів