В інтернет-мережі «YouTube» виклали відео обстрілів сходу України з території Росії (оновлено)

00:22 17 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: «YouTube»

Заголовки цих роликів – «Місто Гуково, РФ. Стрілянина Градів по території України» та «Обстріл України Градами з территорії м. Гуково, РФ, 16.07.14».


Відео: ПPABДA_TV

В інтернет-мережі «YouTube» виклади відео обстрілів сходу України з території Росії. Заголовки цих роликів – «Місто Гуково, РФ. Стрілянина Градів по території України» та «Обстріл України Градами з территорії м. Гуково, РФ, 16.07.14».

Натомість агенція УНІАН інформувала о 23:31 у середу,16 липня, в повідомленні «З Росії на територію України здійснено 3 залпи «Градом», – очевидці»:

«З боку Росії на територію України було здійснено 3 залпи з установки «Град».  Про це кореспонденту УНІАН заявив голова громадської організації – Громадянська ініціатива «Права справа» Дмитро Снєгирьов.

Він запевнив, що цю інформацію йому передають безпосередньо з місць події члени його громадської організації та місцеві жителі, які є очевидцями того, що відбувається. За їх словами, «сьогодні, 16 липня, з боку міста Гуково Російської Федерації з 21.00 до 21.40 було здійснено 3 залпи з установки «Град» по українській території – по Краснодонскому району Луганської області».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів