Уряд надаватиме статус учасників бойових дій усім, хто залучений в АТО

22:36 1 липня 2014 р.

Фото до новини

Верховна Рада України розширила перелік осіб, які є учасниками бойових дій.

На підтримку відповідного закону про внесення змін до ст. 6 закону "Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту" (щодо розширення кола осіб, що є учасниками бойових дій) на засіданні у вівторок проголосували 234 народні депутати, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Згідно із законом, учасниками бойових дій визнаються військовослужбовці (резервісти, військовозобов'язані) та працівники Збройних сил, Нацгвардії, СБУ, Служби зовнішньої розвідки, Держприкордонслужби, особи рядового та начальницького складу МВС, військовослужбовці МВС, Управління держохорони, Держслужби спецзв'язку та захисту інформації, інших утворених відповідно до законодавства військових формувань, що захищали незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, що брали участь в антитерористичній операції та забезпеченні її проведення, а також працівники підприємств, установ, організацій, яких залучали до участі в антитерористичній операції.

Повноваження з визначення порядку надання статусу учасника бойових дій вищезгаданим особам закон делегує Кабінету Міністрів.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів