Українському зенітно-ракетному полку в Євпаторії висунули новий ультиматум (відео)

09:15 10 березня 2014 р.

Заступник командира українського зенітно-ракетному полку в Євпаторії – підполковник Олександр Ломака.

Заступник командира українського зенітно-ракетному полку в Євпаторії – підполковник Олександр Ломака.
Фото: 24tv.ua

Про це повідомив в ефірі інтернет-телебачення «USTREAM» заступник командира цієї частини – підполковник Олександр Ломака (на світлині).

Українські військові Євпаторійського зенітно-ракетного полку отримали черговий ультиматум. Цього разу письмовий, але без офіційної печатки. Про це в ефірі інтернет-телебачення «USTREAM» повідомив заступник командира цієї частини, підполковник Олександр Ломака, який розповів: «О 21.30 (у неділю) прибув представник Ради Міністрів Криму разом із командиром підрозділу тих військовослужбовців без розпізнавальних знаків у російській формі і надав нам ультиматум, підписаний ним самим щодо здачі зброї особовим складом військової частини».

За словами Олександра Ломаки, для складання зброї українським військовим дали добу – з 22.00 дев’ятого березня до 22.00 десятого березня. За цей час, каже підполковник, військові мають ухвалити рішення.

Як передає кореспондент Радіо Свобода, який відвідав цю військову частину, українські солдати охороняють периметр штабу і готові оборонятися у разі штурму. У неділю українські військовослужбовці вже отримували усний ультиматум. Кілька днів тому Євпаторійський зенітно-ракетний полк намагалися штурмувати.  

Про це повідомляє сьогодні, 10 березня, «Радіо Свобода».

Як інформував «Щоденний Львів», вчора Євпаторійському зенітно-ракетному полку погрожували штурмом о 20.00, однак мешканці Євпаторії відгородили українську військову частину від російських окупантів «живим ланцюгом».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів