Євпаторійському зенітно-ракетному полку погрожують штурмом о 20.00 (відео)

13:02 9 березня 2014 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/vladislav.seleznev.94 Більше читайте тут: http://tsn.ua/ukrayina/ukrayinskim-viyskovim-v-yevpatoriyi-visunuli-noviy

Про це повідомляють у неділю керівник Центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук і спільнота «Крим SOS».

Дмитро Тимчук розповідає сьогодні, 9 березня, на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook», що в неділю вранці представники самопроголошеної кримської влади висунули ультиматум командуванню українського Євпаторійського зенітно-ракетного полку: «Вони вимагають, щоб до 20.00 українські військові здали зброю. В іншому випадку ними буде здійснений штурм частини». За словами керівника Центру військово-політичних досліджень, поблизу знаходяться російські військові, які запевняють, що в разі чинення опору українцями також застосують силу.

Дмитро Тимчук додає: «Журналістам повідомили, що вони повинні стояти не ближче, ніж за 100 метрів від частини, в іншому випадку «вони за наслідки не відповідають. Також бандити Аксьонова пообіцяли до 17.00 надати письмове підтвердження своїх ультимативних вимог», - повідомив активіст.

Цю інформацію підтверджує на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook» спільнота «Крим SOS», яка повідомляє в неділю: «Військова частина А-4519 зенітно-ракетного полку, Євпаторія, 5-е містечко (орієнтири: траса Сімферополь-Євпаторія, півтора кілометра праворуч від залізничного переїзду при в'їзді до Євпаторії). Близько години тому прийшли в частину переговорники з козаками та російськими солдатами («зеленими чоловічками») і висунули ультиматум здати всі особисту зброю до 20-00, інакше буде штурм».

Відтак нагадуємо, що на «Щоденному Львові» триває онлайн-трансляція з військової частини А-4519.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів