Українські силовики вже заволоділи установкою «Град», з якої терористи обстріляли Станицю Луганську

13:47 3 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Inforesist.org

Про це повідомив у четвер речник РНБО Андрій Лисенко.

Телеканал «Еспресо.TV» інформує сьогодні, 3 липня, в повідомленні «РНБО зібрала докази, що Станицю Луганську обстріляли саме терористи»:

«В української сторони є докази того, що Станицю Луганську обстрілювали саме терористи Про це на прес-конференції повідомив речник РНБО Андрій Лисенко, передає Еспресо.TV.

Він повідомив, що сили АТО захопили установку «Град», з якої терористи вели обстріл житлових будинків. «Є ідентифіковані відбитки від снарядів і докази того, що саме з цієї установки робили обстріл», – сказав Лисенко.

Він також додав, що є затверджені плани для українськиї льотчиків, в який не значиться Станиця Луганська. «Там Станиця Луганська не стояла як ціль, тобто українські  військоі не мали за мету взагалі стріляти в цей населений пункт», – наголосив речник РНБО.

За його словами, наразі цим фактом займається військова прокуратура.

Нагадаємо, вчора терористи підступно здійснили обстріл житлових кварталів населеного пункту Станиця Луганська. Внаслідок обстрілу є жертви серед мирного населення та руйнування цивільних споруд.

Терористи намагалися перекласти відповідальність за цей інцидент на українську армію.

Як інформував «Щоденний Львів», автор публікації на сайті «Inforesist.org» дійшов висновку, що Станицю Луганську й Лисичанськ нищила також російська авіація

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів