Українські партизани знищили на півдні Донеччини близько 40 російських окупантів, – ЗМІ

12:52 9 січня 2015 р.

Партизани загону «Тіні»

Партизани загону «Тіні»
Фото: скріншот з «YouTube»

Сьогодні о 00:20 партизани загону «Тіні» підірвали на блокпосту окупантів в Новоазовському районі Донецької області заміновану машину з боєприпасами.

Інтернет-видання «7 Днів-Україна» інформує сьогодні, 9 січня, в повідомленні «Партизани групи «Тіні» знищили 40 російських окупантів»:

«Сьогодні о 00:20 партизани загону «Тіні» підірвали на блокпосту окупантів у Новоазовському районі Донецької області заміновану машину з боєприпасами на блокпосту окупантів. Про це повідомило інтернет-виданню «0629.com.ua – Сайт города Мариуполя» закрите джерело.

За даними джерела, втрати окупантів — близько 40 осіб, у тому числі – чеченці Кадирова. У відповідь окупанти відкрили мінометний вогонь по найближчому блокпосту Збройних Сил України на смт. Гнутове (село на Донеччині, підпорядковане Іллічівській райраді міста Маріуполь. – ЩЛ».

Нагадаємо, позиції Гнутового були 5 разів обстріляні впродовж чотирьох годин сьогодні вранці. «Воїни загону «Тіні» не співчувають членам сімей та близьким орків і окупантів. І обіцяють максимально повно урізноманітнити і збагатити враженнями останні миті кожного, хто зазіхнув на незалежність України і українського народу», – кажуть партизани.

Про це повідомилло сьогодні, 9 січня, Інтернет-видання «7 Днів-Україна» з посиланням на «0629.com.ua – Сайт города Мариуполя».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів