Українська артилерія знищила бойовиків, які вели обстріл наших позицій в аеропорту Донецька (відео)

15:15 7 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: Олександр Клименко / Міністерство оборони України

У прес-центрі АТО повідомили в п’ятницю: «За перевіреною інформацією, внаслідок вогневого нальоту знищено або пошкоджено 4 танки сепаратистів, 2 БТРа, 2 гаубиці Д-30, 1 БМП та до 200 бойовиків».


Відео: ТСН

«Бойовики, які вчора вели обстріл позицій українських військовослужбовців на території Донецького аеропорту, були знищені вогнем артилерійських підрозділів сил АТО. За перевіреною інформацією, внаслідок вогневого нальоту знищено або пошкоджено 4 танки сепаратистів, 2 БТРа, 2 гаубиці Д-30, 1 БМП та до 200 бойовиків. Завдяки взаємодії підрозділів, які виконують завдання в Донецькому аеропорту та підрозділів вогневої підтримки, сили АТО протягом тривалого часу тримають оборону стратегічного об’єкту», – повідомляється сьогодні, 7 листопада, на сторінці прес-центру АТО в інтернет-мережі «Facebook».

Як інформував «Щоденний Львів», волонтер Роман Донік повідомив у п’ятницю, що «у відповідь на обстріли випадково накрили 4 танки, 2 БТР, 2 Д-30, 1 БМП і більше 200 чоловік піхоти», а аналітик групи «InformNapalm» Артем Василенко повідомив сьогодні, 7 листопада: «За інформацією, яка отримана від місцевих жителів, вчора в бою під Мар'їнкою силами АТО при бойовому зіткненні підбитий 1 танк, 3 БМП, 4 БТР (підтверджена інформація). Окрім того, в результаті вдалого влучання артилерії в район цегельного заводу, на самому заводі знищено більше 200 чоловік піхоти. Окрім того, в районі Путиловського лісу знищено 4 танки, 3 БМП і більше 150 чоловік особового складу».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів